Lämna en kommentar

Midsommarafton imorron, då frågar man sig….

Hur ska man krydda Lilla nubben?

Idag gäller det att komma iväg och handla, innan horderna tar butikerna i besittning. Just nu har jag ciabattadeg på första jäsning. Tänkte dra iväg och handla när den är på andra jäsningen som är på hela två timmar. 

Men hörrudu, hur kryddar du den lille?

Kan man använda rosmarin?

Dill?

Gräslök då?

Timjan eller??

Äh va fan, tar alltihop!!

Glad midsommar på er allihop!!!

http://www.recept.nu/recept_nu/matbrod/ris/ciabatta/

//Leffe

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: