Lämna en kommentar

Lekfullhet

Vid hamnterminalen, vid dom nya busskurerna har planerarna tagit ett initiativ som jag gillar för en gångs skull. Inte speciellt konstnärligt eller vackert men ändå lite annorlunda och roande. Det väckte iaf min lekfullhet idag när solen låg lågt på eftermiddagen. Kameran fick jobba i motljus med himlen som kuliss bakom. Inget speciellt med bilderna heller men det var kul att plåta och känna lite skaparglädje. Kan tänka mig att det blir lite trevligare att vänta på bussen i den här miljön.

Enkelt men lekfullt!

Nere vid terminalen finns också gamla hederliga betongmiljöer, sånt som jag gillar. Att plåta mot en orange betongpelare genom en bastant gallergrind, en sån som brukar finnas där tillträde är förbjudet, sånt kan väcka min lekfullhet. Konstigt kanske, men jag gillar dom där enkla, raka, sparsmakade, väldigt minimalistiska motiven ibland. Pelaren med sin färg som kuliss är det som lyfter tycker jag, även i svartvitt där färgen ger en skön mjuk gråton.

Det var kul att leka och känna glädjen som plåtandet kan ge, länge sen det gav mig så mycket nu. Precis som en gång i min bildskaparhistorias begynnelse så sjönk min blick ner i vattnet och speglingarna däri. Dom bilderna kanske kommer i ett annat inlägg. Eller så hinner jag hitta ny inspiration innan dess 🙂 Den som lever får se!

Ah förresten, en kan jag bjuda på 😉

//Leffe 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: