Lämna en kommentar

Vilken tur att man inte är….

….. den där som har så fullt upp, fullt upp med att hitta fel och brister hos andra! Den där som har så fullt upp med andra att han inte ser att han inte är ett dugg bättre själv. Ofta har dom väldigt svårt att se det som faktiskt är bra och projicerar sin egen otillräcklighet på andra. Den här typen av människor är helt enkelt oförmögna att må bra och behöver på nåt sätt andra människors fel och brister för att kanalisera sin egen frustration tror jag. Deras sätt att slå ner på andra kan också slå ner så att omgivningen ger upp och till slut ger dom ”rätt”. – ”Vad var det jag sa!!??” kan dom då säga, och känna sig duktiga och allvetande. Det finns många av den här sorten i dagens hårda och tuffa samhälle. 

Jag tror inte att det nödvändigtvis är så att dom är såna i grunden, kanske bottnar det i att dom mår skit, kanske finns det en annan sida inom dom som dom förhoppningsvis kan hitta tillbaka till.

Dom är säkert fina människor i botten dom också, kanske i vissa fall människor som efter att ha ställt höga krav på sig själva kommit till den punkt när dom blir tvungna att projicera det faktum att dom inte klarar sina egna krav på andra. Det är synd om dom här människorna!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: